JO11-3Wedstrijdverslagen

8 september 2018 Spartaan’20 JO11-3 – SV Charlois JO11-3 uitslag: 16 – 2

Het is vandaag zaterdag 8 september en wij maken ons op voor de 2e bekerwedstrijd in de poule tegen SV Charlois. Om 09:15 is iedereen verzameld op de club en ook vandaag weer zijn er een hoop familie/vrienden aanwezig om onze jongens te supporteren langs de zijlijn.

Voordat de jongens aan de warming up gaan beginnen moeten ze zich eerst melden bij Reena (moeder van Jayden) voor de teamfoto voor het seizoen 2018/2019. De foto’s zijn prachtig geworden en worden middels de app en mail naar de ouders verstuurd. Dank voor de mooie (wedstijd)foto’s Reena, top gedaan!

Beginopstelling: Doel: Javaid; Verdediging: Jayden, Elton, Caelen; Middenveld: Jay, Reda, Rino; Spits: Marcus

De wedstrijd staat onder leiding van onze eigen Errol (vader Marcus). Spartaan begint de wedstrijd fel en staat na enkele minuten al op 1-0, door een doelpunt van onze spits Marcus. Het 2e doelpunt volgt al snel wederom door Marcus. Charlois komt nauwelijks over de middellijn, door het felle spel van onze jongens. Kort daarna volgen er twee mooie aanvallen van Reda en Jay, die door de keeper van Charlois worden gestopt. Maar dan komt alsnog de 3-0 van onze aanvoerder Reda.

Na de time-out komen Krishna en Mohammed in het veld voor Elton en Marcus. Na een mooie voorzet van Rino maakt Mohammed gelijk de 4-0. Maar dan is daar Charlois met een tegenaanval, nadat Javaid in eerste instantie een redding maakt volgt er in een rebound alsnog de 4-1. Maar onze jongens laten zich niet uit het veld slaan en maken in een rap tempo de 5-1/6-1 (Mohammed) en 7-1 (Marcus).

Na de rust, is daar Charlois die de 7-2 maakt. Maar daarna loopt Spartaan al heel snel uit naar 12-2. Door doelpunten van Mohammed (2x), Jay, Marcus en Caelan. De 13-2 kwam voort uit een prachtige voorzet vanaf rechts door Caelan zo op het hoofd van Marcus die hem binnenkopt. Mooi doelpunt! Daarna loopt Spartaan uit naar een einduitslag van 16-2 door de jarige Rino, Jayden en Jay.

Na deze mooie overwinning hebben de jongens nog mogen genieten van een lekker stuk taart om de 10e verjaardag van Rino te vieren. Dubbelfeest!

In deze wedstrijd hebben de jongens laten zien dat ze elkaar goed kunnen vinden in het veld en het spel is een lust voor het oog. Echte TEAMWORK! Als dit een voorbode is voor de komende wedstrijden, dan belooft het een heel mooi seizoen te worden.

We zijn nog 1 stap verwijderd van die 1e plek voor de beker, dus zet ‘m op volgende week zaterdag tegen DRL. Tot zaterdag!