JO11-3Wedstrijdverslagen

1 september 2018 Smitshoek – Spartaan ‘20   4-9

Zaterdag 1 September de 1ste bekerwedstrijd voor JO11-3. De jongens zijn allen present, de ouders zijn er, zelfs een aantal oma’s en opa’s zijn aanwezig om onze jongens te supporteren. We spelen 8×8, 4 x 15 min met tussen door een kleine pauze, de nieuwe regels pakken de jongens goed op.

De wedstrijd begint een beetje rommelig, de jongens moeten duidelijk nog aan elkaar wennen, maar naarmate de wedstrijd vordert gaat het steeds beter.

Na een aantal aanvallen en corners, waarbij de keeper van Smitshoek de bal goed uit het goal wist te houden, valt na 10 min het 1ste doelpunt van Spartaan. Een mooie voorzet van Marcus beland op het hoofd van Mo en die kopt hem erin, 0-1 Spartaan. Maar Smitshoek zet gelijk de tegenaanval in en scoort de 1-1.

De jongens van Spartaan zijn op dreef 2de doelpunt komt van Jay, 3de van Marcus en de 4de van Rino. Achterin wordt het doel van Spartaan leeg gehouden door sterk verdedigen van Elton, Caelen en Jayden. Het samenspel van de jongens wordt steeds beter en keeper Javied staat zelfverzekerd in het goal.

Na 30 minuten fluit de scheids af voor rust met een stand van 1-4. De jongens gaan een beker ranja drinken, waarbij de trainer ze waarschijnlijk heeft opgepept voor de 2de helft.

Na de rust is Smitshoek op dreef en scoort de 2-4 en 3-4. Een mooie aanval van Krishna die alleen op de keeper afgaat, maar helaas de bal gaat er niet in. Kom op Spartaan!

Mo gaat alleen op het doel af, maar wordt onderuit gehaald, een penalty volgt, maar helaas ook deze wil er niet in. De laatste 15 min gaan in met een stand van 3-4 het wordt nog spannend.

Gelukkig is daar Reda voor het goal en scoort de 3-5, na een mooie voorzet van Krishna tikt Mo de bal erin 3-6. Dat gaat de goede kant op jongens! We zien dat er mooi wordt overgespeeld tussen de jongens, veel aanvallen soms naast, soms op de paal, maar soms ook raak. Marcus maakt de 3-7.

Maar Smitshoek geeft niet op en scoort de 4-7. Is dit de eindstand of zit er nog meer in, Spartaan? Ja hoor, daar is Mo die passt de bal naar Krishna, die geeft hem voor op Rino en hij scoort de 4-8. Mooi gedaan jongens. De laatste minuut gaat in, Marcus met een mooie voorzet op Mo die op het nippertje de 4-9 scoort.

Bedankt jongens, de ouders hebben genoten van jullie spel en speelvreugde. We zijn benieuwd wat er volgende week gaat gebeuren thuis tegen Charlois.