JO11-3Wedstrijdverslagen

DRL JO11-2 – Spartaan’20 JO11-3    2-9

Zaterdag 15 September werden de heren van “E3” verwacht op Sportpark Leeuwenkuil.
Met piepkleine oogjes, ook voor sommige ouders, kwamen de boys met hun materiaal naar veld 1 voor een warming-up onder een mooi ochtend zonnetje. Veters gestrikt, scheenbeschermers op plaats, gel in de haren werd de aftrap genomen.

Je kan veel woorden aan het spelbeeld vuil maken, maar er was maar 1 conclusie vast te stellen. Kans op kans werd er gecreĂ«erd, maar het was net alsof de keeper van DRL speciale magnetische handschoenen aan had, want geen enkele bal ging erin. Positieve spanning was te voelen aan de zijkant van de ouders. De “oeh’s” en “ahhs” waren genoeg te horen. Klokslag 09.45 kreeg DRL een counter mogelijkheid, die ze koud en klinisch uitspeelden, doelpunt DRL!

“Wordt het zo een dag?” Na 5 min van de aftrap, kreeg Spartaan een penalty, die Mo netjes op z’n slof nam, waardoor de stand weer gelijk werd getrokken. Er kwam een fluitsignaal die de rust aankondigde.
Heel mooi om te zien (persoonlijk dan), de heren liepen langs de ouders naar de kleedkamer voor een bakje thee, maar de kopjes hingen naar beneden. Een enkeling dacht misschien bij zichzelf, “ahh dit doen wel ff”, maar het tegendeel bewees zich de 1e helft.

Enfin, na een toespraak van de trainer, een kopje thee met waarschijnlijk veel suiker, kwamen de heren weer ’t veld op. Wat er toen gebeurde zou je haast niet geloven, als je het niet met je eigen ogen zag. Vol met power en overgave vochten de boys meter voor meter, waarna het volgende doelpunt kwam, 2e min in de 2e helft van Mo.

Daarna was het niet meer te stoppen. Een overvloed van doelpunten, op de namen van Mo, Jayden, and many more. Een schouwspel van goed positioneel voetbal werd neergezet, een goede gezonde dosis felheid werd uit de trommel geschud, waardoor er een prima resultaat werd neergezet van 2-9.

Doelpuntmakers: Spartaan’20 E3.
Assists: Spartaan 20 E3
Correct verdedigen: Spartaan’20 E3.

We weten vast wel allemaal wie er gescoord heeft e.d., maar voetbal is een teamsport, en door als een team uit te dragen, hebben ze de overwinning binnen geharkt.

Tot zaterdag in Krimpen, en vergeet je thermofles niet