JO11-10Wedstrijdverslagen

7-4-2018 Spartaan20 JO11-10 – Charlois JO11-06   5-2

Tegen onze vrienden van de 0ldegaarde, Charlois, gaven we in de eerste helft veel druk naar voren en na een goede combinatie tussen de weer goed spelende Wasim en Dean was het laatstgenoemde die de score opende. 1-0.

Op een dieptepass van Amine Ghelali reageerde de supersnelle Chinadu uitstekend. Hij snelde zijn tegenstander moeiteloos voorbij en schoot hard en hoog de 2-0 binnen.

We bleven duidelijk het beter spelende team en nog voor rust wist de slimme en goed spelende Mohamed de 3-0 binnen te schieten. Met deze riante voorsprong gingen we de rust in.

Na rust met een heerlijk zonnetje en een licht briesje in de rug werd een uitval waarin we niet goed verdedigeden afgestraft, 3-1. Echter direct na de aftrap was het Dean die met een hard schot in de bovenhoek de marge weer verhoogde, 4-1.

Onze goed keepende Amin verwerkte een schot op doel niet geheel goed en zo werd het 4-2. Het laatste woord was echter voor ons en het was Dean die zijn derde doelpunt scoorde en de eindstand op 5-2 bracht.

Nogmaals, voetbal is een teamsport en daarom: blijf sterk aan de bal en probeer elkaar in de combinatie te vinden. En nogmaals, een schietkans benutten want je weet, niet geschoten is altijd mis.