02-12-2017 Spartaan’20 JO11-10  – Zwaluwen JO11-6     6-0

Vanaf de aftrap werd er aan beide kanten volop druk gezet bij balbezit. Dat waren we niet gewend, dus men moest verdedigend even “aan de bak” zoals dat heet.

Een vandaag prima spelende Malik en keeper Amine El Y. zorgden er echter voor dat onze sportieve tegenstanders niet tot scoren konden komen. Het was Dean die na enige tijd een geboden schietkans benutte en hard de 1-0 binnenschoot.

De ban was gebroken en we gingen goed combinerend op het doel van onze tegenstander af. Hun goede keeper was echter een sta-in-de-weg en hield verscheidene schoten keurig uit zijn doel. We verkregen ook nog enkele wel hele mooie schietkansen alleen: we benutten deze niet.

Het was de snelle Chinedu die een solo feilloos laag in de hoek schoot. Nog voor rust konden we de score tot 6-0 opvoeren via Amine Saddik en driemaal Wasim.

Na rust was het voetbal duidelijk minder, vooral omdat de passing veel minder was. De kansen werden niet benut  en men ging teveel met de bal  lopen. Het was en bleef 6-0, omdat ook de tegenstander niet tot scoren kon komen.

Volgende week uit naar Oud -Beijerland tegen hun E2. Zij zijn de laatste tegenstander in deze najaarskompetitie. Laten we deze goed en zodoende ongeslagen afsluiten.

Erna verkrijgen we nog een moeilijke bekerwedstrijd tegen Egelantier Boys E1. We willen proberen ook in de beker nog verder te komen.

Succes boys.