14-01-2017 VFC JO11-8 – Spartaan20 JO11-10     3-3

In de 1e wedstrijd na de winterperiode begonnen we – na de uitleg van de leiding voor de wedstrijd – prima aan het vervolg van de competitie. Ieder had er zin in en we zagen dat ieder probeerde naar elkaar over te spelen. Zodoende zagen we dat we als team een goede start maakten en van achteruit meer dan goed opbouwden.

Het gevolg was dat Isaak een prima dieptebal kreeg en de keeper met een strak schot kansloos liet, 0-1. We verkregen nog meerdere hele goede kansen, maar die werden niet benut omdat men de vrije man niet aanspeelde. Het was Mohamed die, net nog geen minuut in het veld, de bal mooi inschoot en 0-2 liet noteren.

Nog voor rust was het Patrick die een bal hoog in het doel schoot, 0-3.

Rust.

Na de rust waren we nog steeds beter, maar door te veel pingelen van Abdel en Patrick konden we de score niet opvoeren. Het was VFC dat uit een goede combinatie 1-3 scoorde. Oorzaak was even later dat keeper Sem een bal verkeerd beoordeelde wat 2-3 betekende.

Vijf minuten voor het einde liet de scheidsrechter doorspelen, waar wij een fluitsignaal verwachtten (was de bal wel, of niet achter?). Hieruit werd de 3-3 gescoord. Jammer jongens, een volgende week beter, maar qua voetbal zijn we op de goede weg. De drie leiders zijn zeker tevreden over de gespeelde eerste helft.

Volgende week de zware uitstrijd tegen koploper Egelantier Boys. Maar we zijn niet bang, we gaan er voor.