18-3-2017 Spartaan’20 JO11-10 – VFC JO11-8    4-1

Na voor de wedstrijd duidelijk aan te hebben geven dat men als team moest fungeren, zowel aanvallend als verdedigend, gingen we de wedstrijd in. En we leverden inderdaad de strijd die we node gemist hadden in de vorige wedstrijd. Men zag nu wel de wil om voor de winst te gaan. Hoewel de sportieve tegenstander fysiek duidelijk onze meerdere waren, zag men een Spartaan dat probeerde te voetballen van achteruit.

Hierdoor ontstonden kansen, maar het waren Patrick en Abdel die enige goede kansen niet om wisten te zetten in een doelpuntje. Echter vlak voor rust wist – via een uitstekend breedte pasje van Abdel – Patrick te scoren. 1-0.

Na rust was het onze Mohamed die nu uit een breedtepass van Patrick de 2-0 liet aantekenen. VFC wist de score te verkleinen tot 2-1, maar via goed opbouwend samenspel was het Isaak en wederom Patrick die de 4-1 eindstand op het bord zetten.

Geweldig jongens voor jullie uitstekende inzet. We krijgen nu twee sterke tegenstanders de eerst komende weken, maar als we met de zelfde instelling blijven spelen en onze spierballen tonen tegen hen zal een verrassing misschien niet uitblijven. Een speler wil ik toch nog wel bedanken en dat is onze keeper Abel. Hij offerde zich op door ook de 2e helft te keepen. Abel, klasse jongen.