11-11-2017 sv Pernis JO11-03 – Spartaan20 JO11-10     0-19

Onze vrienden uit Pernis waren geen partij voor een vanaf het begin ontketend Spartaan. Het was eenrichtingsverkeer naar hun doel en na enige minuten was het Dean die de score opende. Erna was het Chinidu die met zijn rushes langs de lijn zijn tegenstander elke keer zijn hielen liet zien, en hij scoorde dan ook doelpunt nummer twee t/m vijf.

Hoewel niet altijd goed spelend was het met de rust 0-7 door Mohamed en Dean. Na de rust kwam onze tegenstander niet meer van eigen helft en het was alleen de vraag hoe hoog wordt de uitslag.

Hoog dus, want regelmatig werd de score, ondanks het goede keepen van de Pernis doelman, opgevoerd. Vele mooie kansen werden nog gemist maar via 2x Wasim, 2x Mohamed, 3x Amine Saddik, Chinedu en Dean werd het 0-19.

De klasse waarin we spelen is misschien iets te laag voor ons. Misschien dat we hoger kunnen worden ingedeeld was de vraag van jongens en leiders. Volgende week Botlek E5 thuis en erna Strijen E3 uit. Beide teams bivakkeren onderin de standenlijst. Maar altijd proberen als team te spelen boys. Succes.