25-11-2017 Strijen JO11 – 3 – Spartaan JO11-10    0-20

In het donker werd naar het dorpje Strijen gereden om daar om 08.45 uur aan te treden tegen het E3 team van Strijen. Het was koud en winderig weer, maar we maakten daar geen punt van. Na de start zetten we gelijk druk en het was Dean die de 1-0 scoorde.

De sportieve jongens waren geen partij voor de Spartanen. Er werd redelijk gecombineerd, maar er zal iets meer de combinatie gezocht moeten worden en niet te veel gelopen moeten worden met de bal.

We lieten de tegenstanders met negen spelers spelen tegen ons zevental en nog waren we veel en veel sterker. Door scores van driemaal Amine Saddik, Wasim en tweemaal Dean was het met de rust 0-8.

Na rust eenzelfde speelbeeld, een vol aanvallend Spartaan en een sterk verdedigend Strijen. Het was laatste man Malik die met een hard schot de 0-9 inschoot. Erna was Strijen zelf die tweemaal in eigen doel schoot en zo de stand op 0-11 bracht.

Via pingeldoos Wasim en 4x Amine Saddik als spits werd het 0-16. Dean deed ook nog driemaal een duit in het zakje met drie doelpuntjes waarvan een best mooi genoemd kon worden.

Zo werd het een eindstand van 0-20. We hopen volgende week tegen Zwaluwen op meer tegenstand. Allemaal weer trainen woensdag mannen.