14-03-2018 Spartaan’20 JO11-10 – Smitshoek JO11-9    6-1

De eerste thuiswedstrijd in dit nieuwe jaar werd gespeeld tegen onze vrienden van Smitshoek. Nadat ieder elkaar de hand had gedrukt en een fijne wedstrijd had toegewenst kon begonnen worden aan de wedstrijd. Al snel bleek dat we het betere team waren en binnen het kwartier hadden we dan ook een 3-0 voorsprong genomen door 2x Dean en een eigen doelpunt.

Hoewel het samenspel er niet goed uit zag deze middag verkregen we nog genoeg kansen om de score op te voeren. Even voor rust was het Amine Ghelali die met een mooi boogschot over de keeper de 4-0 liet aantekenen.

Na rust verbeterde het spelpeil geenszins en we bleven elkaar niet goed inspelen terwijl veel kansen om af te ronden niet werden benut. Centrumspits Dean scoorde nog wel tweemaal en bracht de stand op 6-0, voordat onze tegenstander tegen scoorde en zodoende de eindstand op 6-1 bracht.

Laten we het er dan ook maar op houden dat we een mindere dag hadden. We kunnen veel beter spelen boys dan wat we vanmiddag lieten zien. Vooral met name samenspel en afronding zullen we moeten verbeteren.
Dit is nodig want we verkrijgen de eerste twee wedstrijden twee sterke teams die ook allen hadden gewonnen. Eerst RVVH uit en Slikkerveer uit. We rekenen op jullie.