19-11-2016 Spartaan JO11-10 – Slikkerveer JO11-4    8-3

Een zeer gemotiveerd Spartaan wilde vandaag laten zien dat ze best met elkaar kunnen voetballen. Al kwam men via een eigen doelpunt met 0-1 achter. Echter, heel snel was het Isaak die de gelijkmaker binnenschoot en even later zette Mohamed ons op een 2-1 voorsprong door bij de doellijn de bal in het doel te tikken. Nog voor rust liepen we uit naar een 4-2 voorsprong. Dit via Wasim en Isaak.

Na rust scoorde Slikkerveer tegen en was het ineens 4-3 door onzorgvuldig wegwerken. Verder lieten we het echter niet komen en via 2x Isaak en eenmaal Wasim en Patrick liepen we uit naar een knappe en verdiende 8-3 overwinning.

Belangrijk en – dat vonden de jongens zelf ook – dat we steeds beter met elkaar gaan voetballen. Zo hoort het, want voetbal is een teamsport die je met elkaar moet spelen.