JO11-10Wedstrijdverslagen

24-3-2018 Slikkerveer JO11-03 – Spartaan20JO11-10   3-1

Na de moeizame avond bekerwedstrijd tegen Egelantierboys JO11-1 die met 2-4 werd gewonnen werd op de zaterdag erna aangetreden tegen koploper Slikkerveer JO11-03. Het bleek het opleidingsteam van hen en het waren goede spelertjes, waar we het tegen moesten opnemen. Dus een lastige tegenstander voor ons. Maar we gaven meer dan goed partij en namen zelfs een 0-1 voorsprong via een goede combinatie tussen Wasim en Amin die Dean bij de 2e paal inschoot. 1-1.

Het spel ging over en weer met kansen voor beide doelen. Een best boeiende partij voetbal voor de velen langs de lijn. Echter 1 hoekschop deed ons voor rust de das om, omdat we niet goed stonden te dekken.

Even later soleerde een spelertje door onze verdediging zonder dat we actie ondernamen om hem aan te vallen. Ineens stonden we met 2-1 achter.

Een 10 minuten na rust, waar we enkele goede aanvallen niet wisten af te ronden, maakte weer niet goed dekken bij een hoekschop dat zij gemakkelijk konden inkoppen en we tegen een 3-1 achterstand aankeken.

Vooral via de goed spelende Wasim kwamen we een aantal keren gevaarlijk voor hun doel, maar verder dan een hard schot op de paal kwamen we helaas niet. Jammer was het dat we geen voordeel verkregen bij een verkregen vrije trap, want doorgaand scoorden we. Helaas dus.

We misten onze Chinedu wegens ziekte best wel en een aantal minuten voor het einde moesten we met 6 spelers verder omdat Amine S. geblesseerd raakte. Een beetje ongelukkig verloren, want een gelijkspel had de uitslag beter weergegeven.

Zaterdag a.s. 31 maart spelen we de 1/8e finale van de beker tegen Alexandria E6.
We gaan er voor, maar alleen als we beter gaan samenspelen, druk zetten op de tegenstander in balbezit en beter dekken bij hoepschoppen tegen. Dan voorspellen we mogelijk winst.