28-01-2017  Slikkerveer  JO11-04  – Spartaan20 JO11-10     5-1

Een erg gehavend Spartaan – Isaak en Abdel waren grieperig – moest het opnemen tegen de E4 van Slikkerveer. Het ontbreken van die twee had tot gevolg dat we het erg moeilijk kregen, zowel aanvallend als verdedigend.

Binnen 10 minuten keken we tegen een 2-0 achterstand aan en daar bleef het niet bij. Niet tijdig wegwerken, ondanks dat we moedig verdedigden, kon niet worden voorkomen dat we bij rust met liefst 5-0 achter stonden.

Na rust hadden we met elkaar afgesproken dat we geen doelpunt meer tegen wilden krijgen en we gingen dan ook volop in de aanval. Sem ging keepen en Patrick voorin met Bradl kregen een aantal kansen om tegen te scoren, terwijl Slikkerveer nu wel goed van doelpunten werd afgehouden.

Het was Bradl die de verdiende eretreffer maakte. Hoewel geen winst wel een compliment aan het team voor het de niet aflatende inzet in de 2e helft.