07-10-2017 Spartaan20 JO11-10   –  Rijnmond JO11- 02     8-1

In deze derde competitiewedstrijd werd al snel duidelijk dat we veruit het best spelende team waren en dus werd er vanaf het begin druk gezet via redelijke goede combinaties. Doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Via een sterk spelende Dean (die voor rust een hattrick scoorde) werd  de ruststand 3-0 in ons voordeel. Na rust was het eerst Mohamed die voor zijn intikdoelpuntjes zorgde, weer Dean, Wasim en  Cinedu en zodoende voor een eclatante 8-1 overwinning. Het tegendoelpunt was een klein foutje van onze goede keeper Amine. Maar niet getreurd de overwinning was binnen tegen een niet sterk maar wel sportief spelende tegenstander. Met drie gewonnen wedstrijden in de knip zijn de verwachtingen hoog gespannen tegen volgende week Meeuwenplaat JO11-03. Het spel kan nog beter worden door meer samen te spelen. Beste spelers vandaag Dean en Marlik.