28-10-2017 Spartaan JO11-10  –  Rhoon  JO11-6   10-0

Deze aangekondigde topper tegen onze gasten uit Rhoon (beide hadden alles gewonnen tot nu toe) verliep anders dan gedacht. Vanaf het begin zette Spartaan de toon en ging snel tot de aanval over. Dit resulteerde na 5 minuten tot de 1-0 voorsprong door Amine Saddik. Even later was het Dean die de 2-0 liet aantekenen. Weer Amine en Wasim scoorden voor rust nog eenmaal terwijl het sportieve Rhoonse team uit een hoekschop tegen wist te scoren. Derhalve een 4-1 voorsprong bij rust.

Na rust ging men door met waar we gebleven waren: proberen goed samen te spelen met als doel hiermede tot scoren te komen. Dit lukte en Rhoon gaf weinig tegenstand meer. Een slimme Mohamed scoorde 5-1, en Dean de 6-1 binnen 5 minuten na rust. De wedstrijd was gestreden en de Spartanen kwamen nog tot scoren via de ongrijpbare Chinedu, weer Amine Saddik, Dean (mooie kopbal), en de laatste was een eigen doelpunt. Zo kwam de 10-0 eindstand tot stand en bleek Rhoon ons helaas geen pijn te kunnen doen gezien deze uitslag. Volgende week Hekelingen (dat op de 3e plaats staat), dus weer vroeg uit bed. We gaan er voor boys.