08-04-2017 Poortugaal JO11–4   –  Spartaan’20 JO11-10       3-4

De wedstrijd tegen Poortugaal werd verassend gewonnen doordat men in de 2e helft een 3-2 achterstand wist om te zetten in een 3-4 voorsprong. We kwamen met 0-1 voor door een hard schot van Isaak die over de keeper onder de lat sloeg.

Keeper Abel kreeg onder de lat enkele harde schoten te verduren, maar ondanks een aantal reddingen kon hij er twee niet tegenhouden. Zo stonden we ineens met 1-2 achter.

Het was Abdul die even later weer gelijkmaakte, 2-2. Maar nog voor rust scoorde Poortugaal nogmaals tegen en stonden we bij rust met 3-2 achter.

Na rust met Wasim in het doel en twee ijzersterke verdedigers als Badr en Patrick zorgde men achterin dat er geen doelpunten meer bij kwamen bij ons. En de man van de wedstrijd werd Abdul onze pingeldoos die tweemaal de keeper van Poortugaal kansloos liet. Bij zijn laatste doelpunt slalomde hij eerst langs 3 spelers en de keeper en scoorde duikend met het hoofd langs de grond de meer dan verdiende winnende goal.