26-05-2018 NSVV JO11-04 – Spartaan’20 JO11- 10    1-5

In de laatste wedstrijd van het seizoen werd aangetreden tegen het Numansdorpse NSVV. We wilden er een fijne wedstrijd van maken en waren al vanaf het begin in de aanval met veel druk naar voren.

Het was Dean die na 10 minuten spelen de 0-1 binnenschoot. Vele aanvallen volgden, maar de vaak mooie kansen werden niet benut. Tot 5 min. voor rust toen achtereenvolgens Dean, Chinesu en weer Dean de ruststand op 0-4 brachten. Een gewonnen wedstrijd derhalve en we zouden na rust de stand omhoog gaan tillen.

Misschien door de hitte, maar het spelpeil van ons zakte dermate dat onze sportieve tegenstander 1-4 kon scoren. Het laatste woord had Amine Saddick die even voor tijd de 1-5 scoorde.

Wel een dik verdiende overwinning maar het spel was niet geweldig na de thee. Te veel lopen met de bal en te veel het zelf willen doen voorkwam dat we de overwinning niet met dubbele cijfers afsloten.

Dat kan en moet beter mannen a.s. zaterdag als we voor de bekerfinale gaan spelen. We rekenen er op.

Zondag 3 juni er na gaan we naar het verre Aarle Rixel en zijn we te gast bij onze oud-voorzitter Maurice Spetter nu jeugdvoorzitter bij ACV’34. Op de terugweg besluiten we de dag met een Mac Donaldje.