14-10-2017 Meeuwenplaat JO11-03 – Spartaan20 JO11-10        1-15

Wederom een vroege wedstrijd, uit bij Meeuwenplaat in Hoogvliet. We startten op het hoofdveld en gaven vanaf het begin aan dat er met ons niet te spotten viel. Er werd redelijk goed gespeeld zowel individueel, in de combinatie en als team.

Het was Amine Saddik die de score opende, maar even later was het gelijk toen men bij een hoekschop even niet stond op te letten, 1-1. Echter we waren zo veel sterker dat even erna de 1-2 en 1-3 scoorden via 2 maal Chinidu.

Nog voor rust werd deze score verhoogd tot 1-8 door verschillende spelers en wel Wassiem 2x, Amin Ghelali en Mohamed die zich zoals altijd verdekt opstelde bij de 2e paal en scoorde. Ook Amine Saddik liet een mooi schot in de bovenhoek belanden.

Echter bij enkele situaties waren we niet alert genoeg, of we speelden we iets te egoĂŻstisch om een ander te laten scoren. Na rust eenzelfde speelbeeld, een volop aanvallend Spartaan en een zwaar verdedigende maar uiterst sportieve tegenstander.

Het kon niet uitblijven dat de score werd opgevoerd en via Malik, Wassiem, Amine Saddik en Mohamed werd het uiteindelijk 1-15. Over twee weken de topper tegen Rhoon die ook nog steeds ongeslagen is. Bij winst nemen we de voorlopige toppositie in. Boys, we gaan er voor.