10-09-2016: Spartaan”20 JO11-10 – LM0 JO11-4 uitslag 6-3
Deze wedstrijd verkreeg het predicaat leuk, spannend en zeker aantrekkelijk voor alle toeschouwers. Hoewel de Spartanen ietwat in de meerderheid waren via gevaarlijke uitvallen van Abby, Isaac en Mohamed, gaf LMO ons uitstekend partij. De aanvallen golfden dan ook over en weer.

Na een 0-1 achterstand was het Isaac die met 2 treffers ons weer op voorsprong zette, 2-1 Nog voor rust was het Abbie die vanuit een hoekschop ineens scoorde en de 3-1 liet aantekenen.

Na de rust kwam LMO sterk terug en door niet snel wegwerken voor het doel scoorden ze de 3-2. Via 2 doelpunten van de snelle en fysiek sterke Isaac liepen we uit naar 5-2. Weer kwam LMO terug door wederom niet wegwerken van de bal voor eigen doel. 5-3 Het laatste woord was aan Isaac die even later de bevrijdende 6-3 binnenschoot en dus de winst in eigen huis hield.

Goed gespeeld allemaal vonden leiding, ouders en zeker trouwe fan meester Jan.