4-3-2017 Spartaan20-JO11-10  –  Kethel Spaland JO11-04   3-3

In deze wedstrijd moesten we laten zien dat we van deze sportieve tegenstander konden winnen. Echter, we speelden vandaag niet zo goed als in voorgaande wedstrijden. Het samenspel lukte niet erg, terwijl men verdedigend hier en daar wat kleine steekjes liet vallen.

Even voor rust kwamen we dan ook met 0-1 achter, doordat Badr de bal vlak voor doel verloor en de tegenstander dacht, laten we hem er maar eens inschieten, 0-1. Dit werd ook de ruststand.

In de rust uitgelegd dat men beter moest proberen samen te spelen door het veld breed te houden en diep te geven op onze voorwaartsen. Het was Isaak die tweemaal een harde schuiver van zijn voet liet komen en in een doelpunt wist om te zetten. 2-1.

Echter in dezelfde minuut maakte de tegenstander gelijk, doordat bij een corner niet attent werd opgetreden en de 2-2 een feit was. Weer kwamen we op voorsprong toen bij een hoekschop Badr de 3-2 voorsprong binnenschoot.

We dachten deze wedstrijd beslist te hebben, maar weer een defensief foutje betekende een 3-3 eindstand. Jammer mannen, maar toch een verdiend puntje.