10-12-2016 Kethel Spaland JO11-5  – Spartaan20 JO11-10    4-5

Vroeg uit de veren allemaal en op naar Schiedam waar we op een veld speelden dat als het ware boven de rijksweg gelegen was. Ook was het een prachtige accommodatie, mooie kleedkamers en liefst zes douches.

Maar nu de wedstrijd. De Spartanen gaven gelijk hun visitekaartje af door direct druk te zetten op de sportieve tegenstanders. Het was Mohamed die altijd bij het doel staat om een balletje in het doel te tikken, 0-1.

Echter, niet goed dekken achterin betekende 1-1, nog voor rust. We speelden eindelijk eens lekker samen allemaal. Het was Wasim en nogmaals Isaak die de voorsprong lieten noteren, 1-3.

Na rust liepen we naar 1-5 door tweemaal Isaak die zijn schotkracht gebruikte om de keeper kansloos te laten. Ieder dacht dat de puntjes binnen waren, maar zie . . . te gemakkelijk opnemen van de wedstrijd kostte ons nog 3 tegendoelpunten.

Verdedigend hield men niet zijn positie en de verder prima spelende Badr ging, als laatste verdediger, proberen spelers te passeren. En dat was een van de redenen dat het nog erg benauwd werd, maar met 4-5 werd wel een verdiende overwinning geboekt.

Ben wel zeer tevreden over het spel. Men probeerde samen te spelen en enige spelers boeken echt vooruitgang zoals Wasim, Mohamed en zeker Abel.

Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Poortugaal uit. We gaan proberen of er drie puntjes te halen zijn, zodat we een riant uitzicht hebben in de bovenste helft van de competitie.