19-05-2018 Spartaan20 JO11-10 – YVV de Zwervers JO11-04    5-3

Het was een van de mindere wedstrijden die we speelden. Vooral verdedigend deden we het in het begin niet zoals we kunnen (dekken tegenstander/rugdekking geven) Daardoor keken we, mede om dat de meer dan goede keeper tegenpartij ook ver kon uitschieten, ineens tegen een 0-2 achterstand aan. Dit terwijl we duidelijk het betere team waren zeker in de beginfase,

Diverse mogelijkheden om zelf te scoren lieten we onbenut door onzuiver met elkaar als team te spelen. We pakten echter de draad goed op en nog voor rust wisten we de achterstand om te buigen in een 3-2 voorsprong door scores van Dean, Wasim en Amine Saddick.

Na rust waren we duidelijk veel beter en we liepen dan ook via twee doelpunten van Dean naar 5-2. Bij de enige uitval van onze sportieve tegenstander na rust scoorden zij nog eenmaal tegen waardoor de eindstand op 5-3 kwam.

Het positiespel was dus wat beter kan en moet in de laatste wedstrijd van de competitie tegen NSVV E4.

Op 2 juni de finale van de beker spelen we tegen Moerkapelle E1. In de halve finale hadden we n.l. gemakkelijk van Rijnmond E2 gewonnen met 0-9 door scores van 4x Dean, 2x Chinedu, 2x Wassim en 1x Amine Saddick.