29-10-2016 Hekelingen JO11-8 – Spartaan20 JO11-10

In deze eerste wedstrijd van de competitie moesten we tegen Hekelingen in Spijkenisse.
Het was donker en mistig toen we er aankwamen, maar we waren vol goede moed om aan de wedstrijd te beginnen.

De tegenstander was bijna even sterk als wij en had net als wij ook enige kansjes. Ze kwamen na 14 min. spelen op een 1-0 voorsprong. Echter na de aftrap scoorden we de gelijkmaker via de kleine Mohamed met een intikker. Via Isaak kwamen we zelfs met 1-2 voor. Echter nog voor rust was het weer de nr.8 die zorgde dat we met 2-2 de rust ingingen.

Jammer dat Abdel, die achterin uitblonk, vanwege een val op de schouder geblesseerd het veld moest verlaten en naar het ziekenhuis moest voor controle.

Na rust was Spartaan toch wel beter al moesten we uitkijken voor de gevaarlijke counters van Hekelingen. Toch haalden we de winst binnen via de scores van wederom Isaak en Wasim, 2-4.