04-11-2017 Hekelingen JO11-6 – Spartaan20 JO11-10   0-10

Vroeg op ditmaal voor de uitwedstrijd in Hekelingen. Om 08.30 uur moest namelijk worden aangetreden. Vanaf de aftrap gelijk veel druk naar voren en het leek dat ook deze heel sportieve tegenstander ons geen problemen zou bezorgen. Het was vrij snel dat Amine Saddik de 0-1 scoorde en ons op voorsprong zette. Chinidu (die een hele sterke partij voetbal speelde, zijn tegenstanders keer op keer op snelheid passeerde en daarbij uitstekend de assist verzorgde) was veruit onze gevaarlijkste speler. Alleen zijn medespelers lieten deze mooie kansen te vaak voorbij gaan. Toch kwamen we voor rust op een ruimere voorsprong omdat we keer op keer ten aanval gingen en via nogmaals Amin Ghelalie, Amine Saddik en Dean gingen we met een veilige 1-4 voorsprong de rust in.

In de rust aangegeven dat we nog meer de bal moesten laten lopen.

Dat lukte aardig, want de score werd regelmatig opgevoerd. Mohamed ging na enige mooie kansen gemist te hebben, over tot zijn gebruikelijke doelpuntjes en liet tweemaal het net bollen, 1-6.
De tegenstander gaf de moed op en kwam niet meer van zijn helft af.

Via Dean en de beide Amins voerden we de score op tot 0-10. Man of the match waren: Malik en Chinedu.

Beste man van het veld was echter de piepjonge scheidsrechter, hij floot een meer dan uitstekende wedstrijd.

Volgende week Pernis JO11-03 uit. Zoals elke week, we gaan er voor. Laat zien dat je met elkaar als team goed kan voetballen.