24-09-2016: GOZ  JO11-03 – SPARTAAN’20 JO11-10    5-5

Op de wel heel vroege morgen moest worden aangetreden tegen het Mijnsherenlandse GOZ. We misten vandaag Sam – die ziek was – en Badr die te laat bij het vertrekpunt aanwezig was. Het werd een uiterst spannende wedstrijd met twee teams die vol op de aanval speelden.

Het was tweemaal Isaak die door hun verdediging soleerde en ons een 0-2 voorsprong gaf. GOZ had een paar goede schutters in het team en sloeg nog voor rust terug. De doelpunten vielen als rijpe appeltjes van de boom en vlak voor rust scoorde eerst weer Isaak 3-2, maar een vliegend schot was voor Patrick niet te houden. Zo ging men rusten met een 3-3 ruststand.

Spanning volop dus in deze aantrekkelijke wedstrijd. Weer sloeg Isaak een bres in hun verdediging, dus namen we een 3-4 voorsprong. Even later was het Wasem die de keeper wist te verschalken en we zelfs een 3-5 voorsprong namen.

We dachten de winst binnen te hebben maar GOZ sloeg terug en ze wisten 1 minuut voor tijd de 5-5 binnen te koppen uit een goed genomen hoekschop. Toch zijn we tevreden ondanks het gemis van twee spelers. De toeschouwers hebben in ieder geval een leuke en spannende wedstrijd gezien.

Volgende week de laatste bekerwedstrijd tegen de Zwervers, dat moet lukken, boys