25-02-2017 Egelantier  Boys JO11- 1  –  JO11-10         5-2

Er werd aangetreden tegen de waarschijnlijk aanstaande kampioen Egelantier Boys, die elke wedstrijd met grote cijfers wist te winnen. Echter we hadden elkaar beloofd alles te geven om er een leuke score uit te slepen. Ze zeggen wel eens “We vochten als leeuwen” en dat deden we. De “Boys” waren fysiek wat sterker, maar we verdedigden ons best goed tegen hen.

Na 1-0 achter was het Isaak die de 1-1 scoorde en zelfs even voor rust de 1-2. Met deze stand ging de rust in. Dit was dus boven verwachting en als Patrick en de goedspelende Isaak sneller en eerder waren aangespeeld had de voorsprong zelfs hoger kunnen uitvallen in ons voordeel.

Na rust werd het snel 2-2 door niet tijdig wegwerken van de bal bij een corner. De meer dan goed keepende Abel (we zijn blij met hem als keeper want hij hield er enkele harde schoten fraai uit) kon een hard schot niet helemaal verwerken wat 3-2 betekende. We verkregen best nog wel een aantal goede kansen, maar onze verdediging liet naarmate de wedstrijd vorderde enige steekjes vallen met name vooral tijdens het wisselen. Het werd op het eind een 5-2 verlies.

Maar, en daar was eenieder over eens, we hebben tegen deze sterke en sportieve tegenpartij laten zien dat (als we als team opereren) we best goed kunnen spelen. Daarom geven we iedere speler een acht.

Volgende week Kethel/Spaland thuis, waarvan uit werd gewonnen. Dus we zijn weer eens toe aan een overwinning, succes boys.