JO11-10Wedstrijdverslagen

28 april 2018 JO11-10 – COAL JO11-3     2-1

De derby tegen buur Coal werd een uiterst spannende wedstrijd. Dit ook gezien de stand op de ranglijst en wel de nr. drie tegen nr. 4. De Spartanen zetten snel druk op onze sportieve tegenstander, waaruit enkele mooie kansen ontstonden die we helaas niet benutten.

Na een 15 minuten was het de supersnelle Chinedu die voor de zoveelste maal langs zijn tegenstander denderde en het was Dean die profiteerde van de sublieme voorzet.
Echter even voor rust was het COAL die een spelertje had die drie van ons passeerde en onze prima keeper verraste in de korte hoek. Zo ging de rust in met 1-1 stand.

Na rust wederom een iets sterker Spartaan die zeker enige malen hadden moeten scoren via Chinedu, Dean en Mohamed. Wederom werden deze kansen niet in doelpunten omgezet. Het was onze linksback Wasim die na keurig terugleggen van Dean met een laag schot de goede keeper van COAL verraste en de 2-1 voorsprong op het scoringsbord liet noteren. Deze stand werd vastgehouden en zodoende een toch wel verdiende overwinning.

Er komen 2 moeilijke wedstrijden aan. Een tegen HWD E2 voor de halvefinale van de beker en een tegen koploper RVVH E4. De laatste moet worden gewonnen willen we nog aanspraak maken op de titel. Doe je best jongens, we gaan er voor.