18-11-2017 Spartaan20 JO11-10 – Botlek JO11- 5  10-0

De tegenstander Botlek gaf zeker goed partij in het eerste gedeelte van deze wedstrijd, dus het spel golfde op en neer, al was Spartaan wel beter. Het was Dean die de score opende. Even later was het de snelle Chinadu die 2-0 binnenschoot. Onze scheidsrechter Mohamed zag een zuiver doelpunt over het hoofd van Amine S. die de bal in de bovenhoek schoot. Niet getreurd, want nog voor rust was het Wasim die 3-0 scoorde via de keeper.

Na rust werd vanaf de aftrap door Dean nummer vier hard in de touwen geschoten. 4-0. De moed zakte onze sportieve tegenstander in de schoenen en de aanvallen kwamen steeds meer op hun doel af. Dat resulteerde ook in doelpunten. Amine schoot nummer vijf en zes binnen, Wasim nummer zeven en acht en Chinedu nummer negen.
Het slotakkoord was aan Amine Saddick die met een hard schot in de bovenhoek nummer tien liet aantekenen. 10-0. Opvallende speler vandaag was Mo die als linksback een prima partij speelde en steeds samen met Malik achterin de poort gesloten hield. Keeper El Amin had het dan ook niet moeilijk en in die 2e helft waren het merendeel teugspeelballen die hij te verwerken kreeg.

Volgende week Strijen uit. Dus strijden tegen Strijen zei Amine Ghelali.