JO11-10Wedstrijdverslagen

Alexandria’66 JO11-07 – Spartaan20 JO11-10 bekerwedstrijd 4e ronde 0-6

Na de ongelukkige en ietwat onverdiende nederlaag tegen Slikkerveer waren we vast van plan om ons te revancheren in de bekerwedstrijd tegen Alexandria. Na de start onder leiding van een meer dan uitstekende scheidsrechter, gaven we direct veel druk op de tegenstander en het was de uitstekend spelende Wasim die na 5 minuten de score opende. 0-1.

Na enkele mooie kansen om de score te verhogen, was het weer Wasim die 0-2 liet aantekenen. Alexandria kon er weinig tegenover stellen want het was al Spartaan wat de klok sloeg. Nog voor rust wist Dean uit een goed opgezette aanval de 0-3 te scoren, waarmee we gingen rusten.

Na rust eenrichtingsverkeer, want de sportieve tegenstander gaf de moed op en zo verkregen we de ene kans na de andere om de score te verhogen. Het werd slechts 0-6 omdat we een aantal meer dan mooie kansen niet in doelpunten wisten om te zetten. Alleen wederom Wasim en tweemaal Amine Saddick wisten het net te vinden en zodoende gaan we naar de volgende bekerronde.

Nogmaals: teamwork is erg belangrijk, dus gun elkaar de bal. Rond af wanneer je een schietkans krijgt. En kom je alleen vlak voor het doel, schiet dan binnenkant voet in het hoekje. Je zult zien dat we dan meer kunnen gaan scoren.