25-03-2017 Spartaan20 JO11- 01 – Woubrugge JO13-3   7-1

In deze vriendschappelijke wedstrijd werd geoefend op een groot veld tegen Woubrugge D3. Vanaf de aftrap namen we het initiatief en onze boys wisten de tegenstander onder grote druk te zetten door meer dan goed samenspel.

Het was Jamal die al snel de 1-0 wist te scoren en nog voor rust werd de score via Djama en Jaeden opgevoerd tot 3-0, waarna onze sportieve tegenstander 3-1 wist te scoren.

Niet getreurd men ging na rust verder met het onder druk zware druk zetten van onze matige tegenstander. De beste speler van het veld was met vlag en wimpel onze middenvelder Daan Otter (onthoud die naam) met zijn vele intercepties en zijn uitstekende passes op onze voorwaartsen. Hij zelf tekende na rust voor 4-1, weer Djamie en Djarwel voor 6-1.

Bij het laatste doelpunt was Jannes met het hoofd iets sneller bij de bal dan hun keeper en tekende voor de zevenklapper, 7-1.

Jongens meer dan goed gespeeld met van jullie zijde zeer attractief spel. Ook de jongens van E4 die invielen pasten zich prima aan. We konden genieten en dat voor het eerst op een groot veld spelend.

Volgende week SHO, erna de toppers tegen Hellevoetsluis en Charlois en bij winst mag men zich kampioen noemen. Heel veel succes gewenst maar we rekenen er op dat het gaat lukken.