24-09-2016: Spartaan20  JO11-1 – VOC JO11-02     8-1

De start was niet al te goed vandaag. Er werd ietwat onsamenhangend gespeeld in het begin en zodoende kwamen we met 0-1 achter, doordat onze keeper niet tijdig ingreep. Het spel werd er niet beter op via matige passes van ieder. Maar het was Jamal die toch vrij snel de 1-1 liet noteren.

Nog voor rust wisten we deze uit te bouwen en wederom Jamal en  Jannis  brachten ons  op een 3-1 voorsprong. Trainer Raoel was niet geheel tevreden, ondanks deze verdiende voorsprong.

Na rust werd er gelukkig iets beter gespeeld en VOC kwam er dan ook niet meer aan te pas. Het was Abdul die een solo ondernam en ook een duit in het zakje deed door de vierde treffer aan te tekenen. Een prima spelende Daan soleerde door de  verdediging en gaf Sanley de kans de vijfde goal te scoren, 5-1.

VOC gaf het op en via Jannis, Jamal en Sanley werd er een meer dan verdiende 8-1 overwinning geboekt.

Maruon speelde een uitstekende wedstrijd, terwijl Ismael iets beter de passing van achteruit moet verzorgen. Maar dat doen we dan volgende week als de laatste bekerwedstrijd uit tegen Nieuwerkerk moet worden gespeeld.

We gaan allemaal beter spelen, dat beloofden ze de trainer.