Spartaan20 JO11-1   –  Strijen JO11-1    8-0

Het werd een overduidelijke revanche, nadat in de uitwedstrijd de enige en zeer onverdiende nederlaag werd geleden, 2-1. Met goede moed was Strijen hier heen gekomen om te proberen ook hier een overwinning te boeken. Helaas, ze kwamen van een koude kermis thuis, want Spartaan zette vanaf het begin de turbo aan en onze sportieve tegenstander werd onder hevige druk gezet met mooie aanvallen via vooral een goede opbouw vanuit de verdediging.

Het was Ismael die de openingstreffer verzorgde. Goed opkomend liet hij een enorm schot los, waarvoor de toch wel goede keeper kansloos was, 1-0. Het hek was van de dam en de Spartanen stoomden via doelpunten van Jaeden, een prachtige lob van Marouan, nogmaals Jaeden, Jannes en Marouan naar een 6-0 voorsprong.

Ze kwamen er niet aan te pas en konden er dan ook helemaal niets tegenover stellen. Gezegd moet worden dat onze keeper nog een paar goede reddingen liet zien en hij gaat ook steeds beter keepen inzake praten en op tijd uitlopen.

Na rust kon men jammer genoeg niet het hoge tempo en goede samenspel van voor de rust handhaven. Het werd wat slordiger en Jaeden had de kans om een medespeler vrij voor het doel te zetten, maar deed dit jammer genoeg niet anders was de score zeker in de dubbele cijfers geweest.

Nu waren het Marouan en Jannes die voor de 8-0 eindstand zorgden. Een dik verdiende revanche dus. Proficiat jongens.