05-10-2016 Spartaan’20 JO11-1  –  Spijkenisse JO11-5     6-2

Voorafgaand aan de wedstrijd waren de vooruitzichten dat we met grote cijfers zouden kunnen winnen van Spijkenisse. Niets was minder waar, want de aanvallende nr. 6 van hen dacht er heel anders over en gaf onze verdediging enige malen met sleepacties het nakijken. Verdiend kwamen ze dan ook met 0-1 voor.

Echter, we reageerden adequaat en binnen de minuut was het weer gelijk,1-1. Spartaan speelde heel erg slordig in de passing en het samenspel was niet geheel goed verzorgd, ondanks dat we in het veld het meeste in balbezit waren.

Weer was het de nr 6 die voor de achterstand zorgde, 1-2, maar even voor rust wisten we de 2-2 te scoren.

Na rust had Spartaan wat goed te maken en onze gasten kwamen er niet meer aan te pas. Er werd ineens veel beter positiespel gespeeld en met een 6-2 zege had men de verdiende winst te pakken.

Mannen, voortaan vanaf het begin ineens de druk erop zetten en afstand nemen van je tegenstander. Zullen we dit afspreken. Want voetballen kunnen jullie  prima Maar nu een hele wedstrijd.