18-3-2017 Spartaan’20 JO11-1 – Smitshoek JO11-3   1-0

In deze wedstrijd speelden we niet de beste wedstrijd van het seizoen. Wel duidelijk veel sterker, maar er ging wel het e.e.a. mis in de passing van achteruit. Maar we misten duidelijk onze Jesse in de verdediging die altijd stabiel is en ook als vleugelverdediger mee opkomt om aanvallende impulsen te laten zien. In de aanval misten we dus duidelijk opkomende spelers en/of spelers die het spel breed moesten houden. Mede daarom kwam men voor de rust niet aan scoren toe, alhoewel we toch wel enige goede kansen kregen om een doelpunt achter de keeper te deponeren.

Ruste derhalve 0-0. Na rust werd de jacht geopend om snel de 1-0 te maken en dat lukte, waarbij onze Daan een hoofdrol vertolkte door een uitstekend steekpassje op Jamal te geven die eindelijk de 1-0 liet aantekenen. We bleven aandringen, maar te slordig spel leverde geen verdere doelpunten op, zodat uiteindelijk de ene gescoorde goal de drie puntjes opleverde.

Jongens het moet beter hoorde ik zeggen en daar sluit ik me dan ook bij aan. Goed inspelen, breed houden, veel beweging met opkomende spelers, zal nodig zijn om weer het goede spel te laten zien. Succes hiermee boys.