21-01-2017 SHO JO11- 01  – Spartaan20 JO-11-01    0-8

Het begin begon met rillerige kou en wind op het hoofdveld van onze tegenstander SHO. Deze stond als vierde op de ranglijst en had de intentie het ons zo moeilijk mogelijk te maken. In de eerste minuten klopte dit wel, maar na 10 minuten namen we het heft volkomen in handen.

Het was vandaag Jannes, een van de uitblinkers, die in een paar minuten 2 mooie goals produceerde via beide een mooie actie. Spartaan bleef meer dan uitstekend combineren en druk zetten op de SHO verdediging. Zij kwamen zoals gezegd niet meer aan de bak en werden door een goed opbouwend Spartaan via een prima spelende verdediging met Daan, Ismael en Jesse constant onder hevige druk gezet.

Vlak voor rust werd een verdediger van de tegenpartij zo onder druk gezet dat hij een mooie goal scoorde, helaas in eigen doel. Met de veilige 0-3 voorsprong ging men de rust in.

Erna was het ene grote show van de onzen. Superlatieven kwamen we te kort om het voortreffelijke spel van de boys te aanschouwen. En het was linksachter Jesse die een solo ondernam en de bal zeer beheerst in de verste hoek schoot, 0-4. Ieder was blij voor hem, want zoveel scoorde hij meestal niet, maar dit was een mooie.

SHO boog het hoofd, terwijl Spartaan rustig doorging met het vervolmaken van het positiespel met de daarbij behorende scores. Het was Marouan die de 0-5 scoorde en door tweemaal Jamal en eenmaal Jaeden werd het een meer dan eclatante overwinning van 0-8.

Als men dit voetbal elke week op de grasmat kan leggen dan zien wij (en met mij de trainers) het meer dan zonnig tegemoet in de komende wedstrijden. Jongens we hebben genoten hoorde ik van iedereen. We sluiten er ons dan ook bij aan.