Feyenoord JO11-2  –  Spartaan20  JO11-1  0-6

Een meer dan zonnige zaterdag moest maar ook een zeer zonnige overwinning opleveren vonden onze boys. Trainer Raoel zei nog nooit van Feyenoord  te hebben verloren en dat zou ook deze morgen niet gebeuren. Want vanaf de aftrap namen we het heft volledig in handen en Feyenoord werd geheel overspeeld door meer dan goed samenspel via vooral de beide zijkanten van het veld.

Het was Gio die ons op voorsprong zette 0-1. Het was genieten, want even later was het – na een goed opgezette aanval van achteruit – Jamal die de 0-2 kon laten aantekenen.

Feyenoord kwam er niet aan te pas en nog voor rust was het onze Daan die op links een slalom ondernam langs drie spelers en de keeper met een mooie schuiver het nakijken gaf, 0-3.

Vlak na rust verkreeg het machteloze Feyenoord wederom een tegendoelpunt te verwerken. Het was aanvoerder Jannis die op links de verdediging het nakijken gaf en met een mooie en strakke schuiver de 0-4 scoorde, na uitstekend breed leggen van Abdul.

Spartaan bleef veruit de meerdere en men bleef de combinatie zoeken. Het was Abdul, die vooral goed ging spelen maar ook Jannis liet zien goed te kunnen voetballen met veel inzicht en vooral passie. Abdul was het die na goed doorzetten tweemaal een combinatie afrondde en de keeper van Feyenoord kansloos liet, 0-5 en 0-6.

Een tegentreffer werd Feyenoord niet gegund door prima verdedigen van Marouan, Ismael en vooral op links Jesse met als goede sluitpost Shivano. Dus met 0-6 werd Feyenoord meer dan verdiend het nakijken gegeven.

Tja boys, het was weer genieten vandaag van jullie, zeiden ouders en ook de opa van Jesse. De trainer en leider sluiten zich hierbij ten volle aan. Chapeau boys. En
.ja, ja, we namen verassend en eigenkijk meer dan verdiend de koppositie over van de Betrokken Spartaan die verassend verloren van RVVH.

Bij de KNVB werd, ten onrechte, 6-0 voor Feyenoord genoteerd, maar dat wordt binnenkort zeker rechtgezet.