08-010-2016 Nieuwerkerk JO11-2  –  Spartaan20 JO11-1    1-3        .

In de laatste bekerwedstrijd moest men tegen het onderaan staande Nieuwerkerk aantreden. Aan een punt had men voldoende om als eerste te eindigen in deze bekercompetitie. De toeschouwers gingen er goed voor staan, of zitten, om een goede wedstrijd te zien van onze boys.

De eerste 10 minuten ging men dan ook goed van start en via het goed aanspelen was het tweemaal Jamal die een 0-2 voorsprong verzorgde. Even later was het Jannes die de stand naar 0-3 wist te verhogen. Nog voor rust werd het via een mogelijke handsbal op de doellijn 1-3. De Spartanen gingen rommelig spelen vooral via het middenveld en de voorhoede. Veel passes gingen verkeerd en trainer Raoel was niet blij met het vertoonde spel.

Na rust was er hoop op beter spel, maar het was ijdele hoop. De hele tweede helft hetzelfde spelbeeld. En zo werd het de minste wedstrijd van onze boys. Wel goed waren met name onze verdediging, waarin Ismael opviel door prima passes naar voren en Jesse en Marouan sterk speelden, zowel verdedigend als aanvallend.

Daan had pech – ondanks het zwoegen van hem – dat ook zijn spel minder was dan we van hem gewend zijn. “Werk aan de winkel”, was de eindconclusie van deze wedstrijd. We kunnen veel beter voetballen dan we hebben laten zien.