12-11-2016 Spartaan20 JO11-1  –  Hellevoetsluis JO11-1

Aangetreden moest worden tegen Hellevoetsluis die slechts 2 punten achter de Spartanen stond. We namen echter het heft in handen en onze sportieve tegenstander moest achteruit. Verdedigend stond het bij de onzen goed met Ismael, Jesse en vooral Daan prima verdedigend. Na enige doelrijpe kansen gemist te hebben was het Jamal die de verdiende 1-0 voorsprong scoorde. Via de kleine maar goed spelende Marouan kon Jamal nog voor rust de 2-0 er in schieten.

Na rust was er een verdedigend foutje. Iedereen stond voor de bal, zodat zij konden tegenscoren. Zo werd het nog uitkijken geblazen.1-2.

Echter, we gaven niets meer weg en zochten constant de aanval. Er was een schot van Marouan loeihard op de lat. Daarna was het Abdul (met een kopbal na eerst een mislukt schot op doel) die de 3-1 liet aantekenen.

De winst was binnen en  dus een verdiende zege. Volgens trainer Raoel kan het samenspel nog beter als de aanvallers de ruimte op links en rechts beter benutten en niet teveel