I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

08-04-2017 Hellevoetsluis O11-01 – Spartaan’20 O11-01        0-4

In deze topper was trainer Raoel bijzonder te spreken, zeg maar enthousiast, over het vertoonde spel. Het was de beste wedstrijd van het seizoen vertelde hij mij. Vooral het positiespel was geweldig om te zien. Met name het druk zetten op de tegenstander leidde ertoe dat de tegenstander het zo benauwd had dat de aanvoerder 2 maal in eigen doel schoot.

Dat leverde bij rust een fraaie 0-2 voorsprong op. Na rust was het spel ietsje minder, maar het grote overwicht bleef. Ondanks dat moest – bij uitvallen van de sportieve tegenstander – keeper Shivano een paar keer op een geweldige manier een bal uit zijn doel ranselen. Dus werd Shivano de man van de wedstrijd ditmaal.

Uit een hoekschop van Marouan scoorde Jamal de  0-3 en de laatste goal werd het doelpunt van de wedstrijd. Nadat Jesse eerst met een hard schot de lat raakte joeg hij even erna met een hard schot de bal in de kruising. 0-4.

Een prima partij voetbal, daar was iedereen het over eens. Het kampioenschap gloort, alleen nog Charlois aan de zegekar binden en de buit is binnen.

Echter eerst de 1/8 finale voor de KNVB beker tegen Berkel a.s. zaterdag. Succes jongens.