17-12-2016 Hellevoetsluis JO11-02  – Spartaan20 JO11-01  0-11

Het tweede E-team van tegenstander Hellevoetsluis werd in de 1e helft volkomen weggespeeld en met een 0-7 achterstand mochten ze de handen dichtknijpen. Trainer Raoel gaf aan dat er op hoog niveau werd gespeeld ditmaal en we gunden elkaar nu wel de bal.

Tja, jullie kunnen goed voetballen, maar om een team te zijn zal je vooral met elkaar moeten samenspelen. En de speler van de assist is vaak belangrijker dan de man die het doelpunt maakt.

Na rust werd er nog viermaal gescoord met dus als uitslag 0-11. Na de winterstop gaan we zeker proberen de wedstrijdjes in winst om te zetten door met elkaar te zorgen dat we als team spelen. Jongens laten we dit afspreken met elkaar, zorg als team te spelen dan komt het allemaal goed. Ik hoop weer snel een wedstrijd van jullie te kunnen zien.

De trainer en leider en ik als scribent wensen jullie als spelers en de ouders allemaal een hele fijne Kerst en een voorspoedig en gezond 2017. ( niet te veel vuurwerk, boys )