26-11-2016 Spartaan’20 JO11-1    –  Hekelingen JO11-1   5-2

In de thuiswedstrijd tegen Hekelingen was men veelvuldig in de aanval, maar met scoren was het vaak net niet. Door een slordigheidje achterin kwamen we zelfs met 0-1 achter. Via Jamal was het al vrij snel 1-1, maar weer matig verdedigen betekende een 1-2 achterstand bij rust.

De gedachte was dat trainer Raoel niet blij was met de vele gemiste kansen en/of de verkeerde passing met name in verdedigend opzicht. Maar zoals al in meerdere wedstrijden het geval was, in de tweede helft gaf men gas en de tegenstander kwam niet meer in de wedstrijd.

Het was Jannis die de gelijkmaker in de touwen joeg 2-2. Hekelingen legde het hoofd in de schoot en via tweemaal Jamal en eenmaal Jaeden was de uitslag een gemakkelijke en verdiende 5-2 zege.

Jongens laat het niet op de 2e helft aankomen voortaan en geef vanaf het beginsignaal druk op de tegenstander.