11-03-2017 Hekelingen JO11-1  – Spartaan20 JO11-1    0-5

Thuis was het een lastige tegenstander vertelde trainer Raoel me. Echter, het werd een royale 0-5 zege voor een ontketend en goed spelend Spartaan20. Vanaf de start zagen we de onzen met veel druk op de tegenstander en via goed positiespel binnen 4 minuten een 0-2 voorsprong nemen via 2x Jamal.

Ondanks een drietal fysiek sterke spelers bij Hekelingen kwamen ze er dus niet aan te pas en werden er zelfs nog een tweetal 100 % kansen gemist voor rust.

Na de thee waren we wederom overheersend en verdedigend gaven we niets weg. Met een uitstekend spelende Jesse “Marcelo” Voorn, Ismael en voor rust Daan en na rust Marouan gaven we niets weg.

Zelf zagen we Jaeden tweemaal scoren en de mooiste was van Jannis na geweldig aangeven van Jaeden, Dit betekende 0-5. Keeper Shavano al wekenlang de nul houdend is verder een prima sluitstuk.

Opvallend is de teamspirit momenteel, bij balverlies zie je alle spelers gelijk druk op de bal geven en meestal resulteert dit binnen 10-15 seconden weer balverovreing. Mannen een prima zege, zeker meer dan verdiend. Op naar het kampioenschap dus .