25-04-2017 Charlois JO11-01 – Spartaan20 JO11-01      2-1

Wat de glorieuze en beslissende match zou moeten worden werd ietwat een deceptie, jammer genoeg. Het werd wel een enerverende wedstrijd, waarbij het gelijk op ging. Bij een vrije trap tegen werd matig gedekt voor het doel en het was onze tegenstander die hierdoor de 1-0 voorsprong kon bewerkstelligen.

Men probeerde er onderuit te voetballen maar de passes kwamen niet altijd goed aan en er werd teveel gelopen met de bal in plaats van de snelle combinaties te zoeken. De drive naar voren bleef te vaak uit.

Toch was het de opgekomen Sadie die een vrije schietkans wist te benutten en de verdiende 1-1 aantekende. Hiermede ging men de rust in wat de verhouding goed weer gaf.

Na de rust een beter voetballend Spartaan dat nu wel probeerde elkaar via de kombinatie te vinden. We creëerden een aantal kansjes die helaas niet tot het gewenste effect leidden. Twee verre schoten van Jannes uit vrije trappen leidden ook niet tot een treffer.

Met het gelijke spel kon men zich  kampioen noemen, maar helaas was daar een foutje van onze verder goed keepende Shavano, waarvan onze tegenstander gebruik maakte om 2-1 te scoren.

Jammer dus, maar we hebben nog een wedstrijd te goed, wederom tegen Charlois op 20 mei waar we nog steeds aan een punt genoeg hebben om onze titel binnen te halen.

En dat gaan we doen natuurlijk. Heel veel succes jongens.