19-11-2016 Spartaan JO11-1 – Binnenmaas JO11-1    14-0

Aangetreden moest worden tegen het laaggenoteerde Binnenmaas. Het was jammer dat ze geen enkele tegenstand konden bieden tegen een ontketend en prima spelend Spartaan. Na 12 minuten stond het reeds 3-0 door doelpunten van Marouan en 2x Jamal die foutjes koelbloedig afrondden.

Onze verdediging kreeg weinig te doen en de enkele keren dat Binnenmaas richting ons strafschopgebied kwam, was het de ijzersterke verdediging die geen enkele moeite had hun aanvallende bedoelingen te ontzenuwen. De rust kwam met 6-0 via wederom 2x Jamal. De stand had nog hoger kunnen zijn als we de vele mooie kansen die we kregen benut hadden.

Na rust een zelfde spelbeeld, een Spartaan dat 80% balbezit had en veelal op de helft van de tegenstander speelde. Doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Via 2x Abdul, 2x Jamal, en ja ja Jessi (eindelijk), Jaeden, Marouan en 2x Daan verkregen we een 14-0 einduitslag.

Belangrijk is dat er goed gespeeld werd via goed combinatiespel. Hoewel dus geen al te sterke tegenstander draait alles om te proberen elkaar goed in te spelen. De goals komen dan vanzelf.