28-01-2017 Binnenmaas JO11-1 – Spartaan20 JO11-1    0-7

Vorige week speelden we een geweldige partij voetbal tegen het hoog genoteerde SHO, dat met goed opbouwend en aanvallend spel geheel van de mat werd gespeeld. We speelden toen volgens de uitspraak “de pannen van het dak”. In deze wedstrijd tegen rode lantaarndrager Binnenmaas – waarvan thuis met liefst 14-0 was gewonnen – was het volgens trainer Raoel matig tot zwak.

Een duidelijke golfbeweging in jullie spel dus. De uitermate zwakke tegenstander moest echter toch lijdelijk toezien dat ze zeven goals om de oren kregen. Jamal opende de score met vlak erna een eigen doelpunt van hen 0-2.

Jammer dat hierna de passing wat achterbleef, maar uiteindelijk waren het tweemaal onze Daan en Jaeden die met 0-6 de score deden oplopen. Jamal deed ook nog een duit in het zakje en scoorde er ook nog een. Zo was de zevenklapper geboren. 0-7.

Maar


zaterdag tegen het sterke Bergambacht zal het beslist beter moeten. En jullie kunnen het, laat het dan ook zien. Elke speler kan goed voetballen, maar speel altijd als team dan komt het vast wel goed. Veel succes jongens.