15-04-2017 Berkel JO11-01  – Spartaan20 JO11-01   4-0

Vol goede moed werd richting Berkel getogen voor de 1/4 finale van de KNVB beker

In een oefenwedstrijd van enige tijd geleden werd met 0-5 gewonnen, dus de vooruitzichten moesten toch gunstig zijn dachten de altijd aanwezige ouders. Echter, Raoel waarschuwde dat de tegenstander een uitstekend team was met goed voetbal. En dat bleek in deze wedstrijd.

Vanaf het begin was het Berkel dat via goede combinaties de onzen onder druk zette, waarmee we erg veel moeite hadden om daar onder uit te voetballen. Veel ging mis vandaag, met name in de opbouw, terwijl men voorin geen potten kon breken en slechts af en toe tot een kansje kwam. Dit vooral doordat men teveel met de bal ging lopen en er weinig aansluiting was van achteruit. Onze tegenstander wist met goed voetbal voor rust driemaal tot scoren te komen en waar onze keeper Shivano ook nog diverse reddingen moest verrichten.

Dat moest anders na rust dacht een ieder. Helaas werd dit niet bewaarheid, want een paar minuten na rust was het Berkel dat de vierde treffer aantekende, 4-0. Het werd een verdiende nederlaag met een Spartaan dat niet meer tot doeltreffende aanvallen wist te komen en veel balbezit niet kon omzetten in treffers. Veel balverlies vooral in aanvallend opzicht was hier debet aan.

Een echte off-day, alleen Jesse en keeper Shivano behaalden een ruime voldoende.

Maar

, we kunnen veel beter en dus houden we het er op dat jullie dit de eerstvolgende wedstrijd ook laten zien. Dat wordt a.s. donderdag tegen WFB voor de Rijnmond  Cup. Bij winst kan erna revanche genomen worden tegen waarschijnlijk