04-02-2017 Bergambacht JO11-01 – Spartaan20 JO11-1 (beker)  0-5

In de deze bekerwedstrijd ging het om de 1/8e  finales. Spartaan zette vanaf de aftrap gelijk druk op de tegenstander, wat binnen een paar minuten resulteerde in een goede combinatie die werd afgerond door Jaeden, 0-1. Even later was het de uitblinker Daan die listig wist te scoren na goed doorgaan 0-2.

Men bleef goed combineren en opbouwend spelen vanuit de verdediging, terwijl de tegenstander niet verder kwam dan enige sporadische uitvallen. Uit vallen die tot niets leidden, omdat onze verdediging stond als een huis en weinig tot geen kansen weggaf.

Nog voor rust was het Jannes die de 0-3 liet aantekenen en was de wedstrijd eigenlijk gespeeld.

Na rust werd het allemaal wat minder in de passing al bleef men wel veruit het betere team. De volgende ronde werd zeker gesteld doordat eerst Daan met een hoog schot de keeper het nakijken gaf, 0-4, en later Marouan met een listig schot keeper en verdediging verraste met een laag schot in de hoek.

Zo kwam het einde met een uiterst verdiende zege. Probeer wel goed met de kansen om te gaan door deze te benutten, want het had gemakkelijk een hogere score kunnen, of moeten zijn.

PS. Wie was de beste speler van het veld? Het was een meisje van onze sportieve tegenstander die heel wat aanvallen van ons onschadelijk wist te maken.

Volgende week tegen de concurrent Charlois E1. Succes boys.