23-04-2017 Rijnmond Cup WFB JO11-1 – Spartaan20JO11-1   1-4

Op de weg naar de finale moest worden aangetreden in de uitwedstrijd tegen het Ouddorpse WFB. Hoewel met een overwicht kwam men niet tot het spel wat gewend is van onze jongens. Het was te plichtmatig, in plaats van het van “E1” gewende combinatiespel met een drive naar voren.

Marouan brak echter de ban met een formidabel afstandsschot dat doel trof, 0-1. Nog voor rust kwamen we op 0-2 door Jamal. Een voorsprong die perspectief bood voor de 2e helft.

Na rust pakte men de regie geheel in handen en via Viktor en de altijd ijverige Daan werd de eindstand op 1-4 bepaald.

25-04-2017 Spartaan20 JO11-01 –  NSVV JO11-01   4-2

Tegen het laag genoteerde NSVV uit Numansdorp dacht men een plichtmatige overwinning te behalen. Niets was minder waar, want onze sportieve tegenstander gaf zeker voor rust prima partij en wist zelfs op een 0-1 voorsprong te komen. Het was Jamal die de gelijkmaker scoorde, maar toch ging men met een 1-2 achterstand de rust in na verdedigende foutjes.

Na rust was het scenario een dynamische passie naar voren met veel druk op de tegenstander. Men nam de touwtjes stevig in handen en de wedstrijd kantelde geheel in ons voordeel. Jamal in vorm scoorde nog eens tweemaal (dus een hattrick) en het doelpunt van de wedstrijd scoorde Jesse. Met een formidabel schot met zijn “gouwe linker” deed hij ook nog een duit in het bekende zakje. Toch wel een verdiende winst daar was eenieder het over eens.