1-4-2017 Spartaan20 JO11-01   –   SHO JO11-01   4-0

In de eerste helft een sterk aanvallend Spartaan dat toch wel enige malen in de opbouw de laatste pass verkeerd zag gaan. Was men hier wat beter mee omgesprongen dan had voor rust een ruime voorsprong mogelijk geweest.

Tweemaal werd voor rust gescoord. Het was uit een steekpass van Jannes dat Jamal scoorde, 1-0. Nog voor rust werd deze verdubbeld door Jaeden.

Na de gebruikelijke limonade werd het spel wel minder, alhoewel men qua spel het betere team was en bleef. Nadat Shavano toch nog driemaal krachtdadig moest optreden bij enige uitvallen van SHO was het Daan die met een subtiel lobje Jaeden alleen voor de keeper zette, wat 3-0 betekende.

Als slot was het Jamal die de laatste treffer produceerde en een plichtmatige 4-0 op het scorebord bracht.

Volgende week de topper tegen Hellevoetsluis uit. Bij winst kan men haast een week later de vlag uithangen voor het kampioenschap.