Bekerwedstrijd om de Rijnmond Cup 1/8 e finale

04-04-2017 Spartaan20 JO11- Strijen JO11-01    2-0

In deze wedstrijd kwamen de vele toeschouwers geheel aan hun trekken. Het was een bijzonder leuke wedstrijd met name de 1e helft, omdat van beide kanten goed werd gespeeld  Alhoewel we duidelijk de bovenliggende partij waren en ook enkele kansen voorbij zagen gaan, was het ook Strijen dat af en toe best goed tegenstand bood. Keeper Shavano moest enkele malen handelend optreden, wat hem echter uitstekend af ging. Even voor rust was het Jaeden die op een steekpass anticipeerde en de keeper van  Strijen het nakijken gaf, 1-0.

Na rust overheersten we duidelijk en de kansen kwamen regelmatig zoals een mooi schot van Jannes op de paal. Onze verdediging gaf geen of weinig kansen weg, zelfs niet aan hun gevaarlijke linksbuiten. Marouan (m.i. de man van de wedstrijd) gaf hem geen enkele kans en greep steeds meer dan uitstekend in. Wederom even voor tijd was het Daan die met een hard en hoog schot de  2-0 liet aantekenen, na eerst 2 tegenstanders uitgekapt te hebben. Een meer dan verdiende zege, dus op naar kwartfinale.